Home Home
Home Home
     
  Program rada škole je jedinstven na ovim prostorima, čini simbiozu programa profesora Midhata Mekića (Univerzitet Sarajevo), Branislava Mikića (Univerzitet Tuzla), program Talent centra Njemačkog nogometnog saveza i nekih evropskih škola koje imaju tradiciju npr. češka škola i škola FC Ajax, FC Manchester United.

Koncept se zasniva na mladim trenerima koji su još aktivni fudbaleri, a imaju trenersku školu i planiraju karijeru u tom pravcu uz konstantno ulaganje u obrazovanje i primjena metoda i programa na sve uzraste od 5-15 godina. Škola ima cilj postati reprezentativna ali i dostupna svima. Rad škole se odvija pod stručnim nadzorom trenera, kao i Direktora škole Marjana Đurića, a krajnji cilj je da se uz kvalitetan rad, jedinstven na ovim prostorima izbruse igrači za velike Evropske klubove, kao što su Barcelona, Bayern, Manchester United itd.

Ovom prilikom također pozivamo sve roditelje i djecu da se priključe ovom projektu, da kroz rad i igru zajedno dođemo do konačnog cilja. Dobro došli!

www.ajax.nl
www.manutd.com
www.dfb.de

 
     
Nipex Naai Foto BLICKO Univerzitet u Tuzli Skola fudbala Novi grad Sarajevo Opcina Tuzla