Home Home
Home Home
     
  Škola fudbala i Fudbaski klub KLUB-7 Tuzla, nastala je iz ogromne ljubavi i fascinacije fudbalom uz bosanski inat i želju da se BH fudbalu pomogne direktno i da se iskoristi ogroman potencijal naše djece uz profesionalan i moderan pristup.

Bazirali smo se na struci tj. našim učenim ljudima sa Univerziteta, ali i programima njemačkog fudbalskog saveza, češke škole, francuske škole, škole fudbalskog kluba AJAX itd.

Cilj projekta je stvaranje nove generacije vrhunskih igrača koji će sa 18 godina biti spremni za vrhunske Evropske klubove. Naravno, postoji projekat za igrače koji dolaze u našu Agenciju sa navršenih 18 godina, u kojem obezbijeđujemo maksimalno usavršavanje fudbalskog umijeća i kao takve prezentiramo Evropskom i Svijetskom tržištu. Sav projekat se bazira na RADU, kao jedinom garantu uspjeha, a rad podrazumijeva individualnog trenera (Marjan Đurić) i puno angažmana od strane igrača, njegove porodice, kao i cjelokupnog tima Kluba 7. Cjelokupan proces individualnog treniranja je besplatan.

Uz mlade trenere koji su čak još uvijek aktivni fudbaleri, ali i diplomci Fakulteta za sport i fizičku kulturu kao i menadžment koji školu vodi po principu transparentnog i modernog upravljanja sportskim klubom i školom uz konstantna ulaganja u razvoj, sigurni smo da smo uspijeli već dovoljno jer smo se pokrenuli i poveli loptu ka VAMA...

MI SMO KLUB 7
PRIDRUŽITE SE KLUBU!!!

 
     
Nipex Naai Foto BLICKO Univerzitet u Tuzli Skola fudbala Novi grad Sarajevo Opcina Tuzla